Contactgegevens

Welkom!

Mijn naam is Denisa Silvanova. Ik ben geboren in Slowakije en woon inmiddels al ruim 25 jaar in Nederland. Ik ben Tenniscoach, Pilates docent en Ayurvedische massage Therapeut.

Doordat ik mijn professionele tennis carriere wegens een rugblessure vroegtijdig moest beeindigen, begrijp ik heel goed, hoe belangrijk het is om balans tussen inspanning en ontspanning te vinden. Een effectieve ontspanning kan men vinden middels een Ayurvedische ontspanningsmassage. Ayurvedische massage helpt bij het herstel van het lichaam en geest en bevordert zelfbewustzijn. Pilates is een effectieve methode om alle spieren soepel, sterk en flexibel te maken, het is een ontspannende inspanning. In mijn tennislessen breng ik spelers van alle niveaus op een hogere spelniveau doordat ik naast de aandacht op technische uitvoering van alle slagen, ook extra aandacht aan tactiek, oplossingsgericht denken en ontspannend om te gaan met spannende momenten tijdens een wedstrijd, geef.

Op de onderstaande pagina's vindt u meer specifieke informatie over ATP-Ayurveda Tennis en Pilates. Uiteraard sta ik u graag te woord bij vragen of indien u nadere informatie wenst te ontvangen.

Publicaties: http://tennispassie.com/2020/11/12/het-geheim-van-tennismoeders-deel-1/


Doe mee met een van mijn lessen!
Sch
rijf je nu in!