Tennis


Overzicht tennislessen en tennisclinics

Tennis is afgelopen tijd bijzonder populair geworden en het is een van de meest gespeelde en toegankelijke sporten. Voor mijn tennislessen gebruik ik een nieuwe tennisleermethode, waardoor tennis veel sneller en de progressie van het bestaand tennisniveau veel eerder bereikt kan worden, dan met een traditionele methode. Deze nieuwe methode is gericht om zowel beginners als gevorderden op hogere tennis-technisch niveau te brengen, om te leren tenniswedstrijden spelen, tactisch en mentaal inzicht te geven, discipline, doorzettingsvermogen, eerlijk bijven, realiteit onder ogen te zien en tegen verlies te kunnen. Allemaal eigenschappen die ook in dagelijks leven heel belangrijk zijn.

Het doel van mijn tennislessen is vooral de juiste tools in te zetten, waarmee tennis op goed technisch niveau en met veel plezier gespeeld wordt. Je leert alle slagen tot in perfectie uitvoeren en inzicht krijgen hoe een tenniswedstrijd gespeeld moet worden. NWT is geschikt voor zowel prive- als groepslessen en tevens voor bedrijven, die tennisclinic voor werknemers willen laten verzorgen.

Naast bovengenoemde activiteiten kan de nieuwe tennisleermethode een goede voorbereiding voor een professionele tennis carriere zijn, of voor het traject naar US college tennis.

Zoek je een begeleiding voor het traject naar US college tennis, stuur dan een email naar info@denissilvanova.com. Door ervaring met mijn eigen kinderen, allebei studerend op GSU University in Statesboro, Georgia USA, Division 1, Sunbelt Conference, help ik om in direct contact met US headcoach te komen.

Op zoek naar een tenniscoach?

Top 5 voordelen van Denisa Silvanova:

- voormalig prof tennisser

- dagelijks tennis-, conditie- en mentale training op maat

- sportmassage en spierherstellende oefeningen om blessures te voorkomen

- internationale ervaring in begeleiding van topspelers

- voorbereiding en begeleiding voor het US College Tennis traject

Bel voor meer info: 06-13774571 of mail naar: info@denisasilvanova.com

Soorten lessen

30 Minuten Les

30,00

-techniek van alle slagen

60 Minuten Les

60,00

-techniek, tactiek en strategie

Tennis clinic

-techniek, tactiek en strategie (120 min)

-evaluatie en advies

120,00

Voor meer info en een afspraak stuur een bericht op WeChat: Klik hier om een ​​bericht te verzenden

Tennis clinic wordt gegeven op locatie, duurt 1,5 uur lang en is bedoeld om je kennis met tennis te laten maken, of je huidig tennisniveau te verbeteren. Door middel van tennis-oefeningen op de baan wordt je bewust van je eigen speltype, effectieve tactiek en strategie en je krijgt tips om je spel verder te verbeteren. Tennisclinic wordt afgesloten met een sportmassage op locatie. Voor kleine groepen of individueel.

VID-20200904-WA0014.mp4

Voordelen van tennislessen

  • duidelijk uitleg tennistechniek

  • beheersing van alle slagen en spelbegrip

  • interessante en motiverende oefeningen

  • wedstrijdvoorbereiding


"Het is niet alleen een sport, het is een LifeStyle: dus leer, beweeg, heb vertrouwen en vooral, geef nooit op!"

- Denisa Silvanova